Noticias

La Secció de Creuers celebra el seu sopar anual

14 janvier 2019 club, Creuers

La Secció de Creuers va celebrar dissabte, al Restaurant Marejol, el seu sopar anual. En el decurs de l'acte es van lliurar els trofeus corresponents a la Copa Vilanova que en categoria ORC1 va guanyar Meigas Fora, Snooker i El Travieso, per aquest ordre. En categoria ORC2 es van lliurar els trofeus a: Jabato, Petrouchka i Dos Perú II i finalment a Promoció es va lliurar els tres primers premis a: Auri, Rosalva i Laia.

Després de fer un llarg sorteig de regals, també es van lliurar uns reconeixements especials  als socis i sòcies del Club Nàutic Vilanova van participar com a tripulació a l'Skipper durant el Gran Prix de l'Atlàntic, imposant-se a la resta d'embarcacions en concret es van lliurar reconeixements a: Francesc Botet, Capità, Sant García Gascón, Tàctic, Enric Curt, Armador i José Martín, Patró i Mercedes Garrido navegant i responsable d'intendència durant la llarga travessia de l'Altlàntic, que va tenir el seu reconeixement especial a la Gala de la Nàutic i de l'Esport per haver estat la primera dona de l'entitat en haver travessat l'oceà. 

El sopar va estar conduït i presentat per Xavier Bosch, delegat de la Secció de Creuers, que també va fer un especial reconeixment a Sergi Llambrich, que va deixar el càrrec de delegat l'any passat després d'una llarga trajectòria. 

Enlaces

Galeria de fotografies del Sopar de Creuers 2019

Visitar enlace