Noticias

L'assemblea de socis i sòcies aprova el pressupost per al 2019

29 avril 2019 club, Actes Socials

Per gentilesa de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Centre Cívic Mar va acollir el dissabte 27 d’abril l’Assemblea Ordinària i Extraordinària del Club Nàutic Vilanova. L’acte va comptar amb l’assistència de 57 socis i sòcies amb dret a vot que van aprovar per unanimitat els comptes anuals del 2019 que preveuen uns ingresos de 2.019.100 euros. El president del Club Nàutic Vilanova, Jaume Ballbé, i la junta directiva del club van expresar la voluntat de treballar perquè aquesta xifra pugui ser major al finalitzar l’exercici comptable.

En el decurs de l’acte també es va informar de les millores en infraestructures del club, l’activitat esportiva i de l’Escola de Vela. En aquest sentit, val la pena destacar la col·laboració del club amb el consistori vilanoví, Ports de la Generalitat, la Secretaria General de l’Esport i la Federació Catalana de Vela que han fet possible que enguany l’Escola de Vela del Club hagi superat el pas de 1.000 escolars. El Club Nàutic Vilanova, per definició i amb totes els activitats que realitza està liderant el foment de la nàutica a la ciutat i la seva àrea d’influència.

D’altra banda, a l’assemblea també es va informar de les accions de Comunicació i Marquèting per augmentar la venda i lloguer d’amarraments. També es va informar del procés de remodelació de l’edifici social. Al final d’aquest escrit trobareu un enllaç amb un video editat pel soci Amadeu Torné, sobre la construcció de l’estructura de l’edifici. A l’Espai del Soci de la Web, trobareu la informació bàsica del contingut de l’assemblea.

Enlaces

Video construcció de l'estructura de l'edifici social gener-abril 2019

Visitar enlace