Noticias

Carnaval 2024

club

El Club Nàutic Vilanova celebrarà el Carnaval per 33è any consecutiu en el format habitual. Aquí teniu tota la informació de tots els actes.

Dissabte 3 de febrer

Ball de Mantons

Sopar i ball amb DJ als salons del CNV (Màxim 80 persones). En el moment de fer la inscripció caldrà indicar el segon plat entre Vedella a baixa temperatura amb verduretes o Bacallà amb allioli de mel i poma caramel·litzada.

OBLIGATORI: Homes amb americana i corbata, dones amb mantó de Manila. Preu del sopar i el ball és de 35 € pels socis/es, podran portar un o una acompanyant que pagarà el mateix import. Pels no socis el preu és de 50 €.

Dissabte 10 de febrer

Regata Mascarot

(Obligat anar disfressat. Obert a tots els socis/es)

10 h: Passi de disfresses (Estació de França)

10.15 h: Reunió de patrons (Estació de França)

10.30 a 11 h: Desfilada dels vaixells per davant de la benzinera

11.55 h: Senyal d’Atenció

Premi especial a la millor disfressa i Premi a la combinada. Després de la regata hi haurà un dinar/xatonada de disfresses. Inscripció 20 € per regatista disfressat.

Diumenge 11 de febrer

Les Comparses

9 h: Esmorzar-botifarrada al Xiringuito

10.30 h: Sortida de la bandera amb la xaranga Magos del Ritmo de Castelló

14.30 h: Dinar dels Comparser amb ranxo mariner al Xiringuito (límit 100 persones)

17.30 h: Ball del Comparser als salons del CNV

Els socis i sòcies del CNV tenen la inscripció i l’esmorzar gratuïts, 30€ per als no socis (la parella).

Aquest any la Federació d'Associacions pel Carnaval ha decidit implantar un sistema de control d'accés a la plaça de la Vila als diferents torns de les batalles de caramels de les Comparses de Vilanova el diumenge 11 de febrer. Per aquest motiu cada entitat té un nombre màxim de polseres per poder entrar a la plaça de la Vila. En concret, el Club Nàutic Vilanova disposa de polseres per 50 parelles. En aquest sentit, els socis i sòcies del Club Nàutic Vilanova que vulguin anar a la comparsa i entrar a la plaça de la Vila tenen garantida una polsera si s'inscriuen abans de dimarts 23 de gener a les 18 h. A partir d'aquesta data es començaran a donar polseres als no socis/es per ordre d'inscripció fins a exhaurir-les. 

L’esmorzar i el dinar és exclusiu per la gent que surt a la comparsa.
El dinar i el ball costa 25 € els socis, que podran portar un acompanyant que pagarà el mateix. No socis 40 euros.
El mocador és obligatori i es pot adquirir a les oficines de Capitania per 10 €.
Per entrar als salons del club és obligatori canviar-se el calçat que s’ha sortit a saltar o deixar el calçat fora de l’edifici social.

Inscripcions a info@cnvilanova.cat. Ball de Mantons: abans del 26 de gener. Comparses i dinar Mascarot: abans del 4 de febrer. Pagament: A les oficines del Club en efectiu, targeta o per transferència.