Noticias

Obertes les inscripcions per a la 40a Regata Columbretes dels dies 16 i 17 de març

club, race, Creuers

El Club Nàutic Vilanova acollirà els 16 i 17 de març de 2019 la 40a edició de la Regata Colulmbretes. Igual que l’any passat aquesta prova estrena el calendari de proves puntuables per al Campionat de Catalunya de Solitaris, A-Dos i Altura. També com l’any passat es faran dos recorreguts: un de llarg, Vilanova – Plataforma Casablanca – Vilanova, de 69 milles nàutiques, i un de curt, Vilanova – Torredembarra – Vilanova, de 30 milles nàutiques.

S’espera la participació d’una quarantena d’embarcacions, de diferents clubs esportius del litoral català, en aquesta primera regata per al Campionat de Catalunya. El registre de participants es farà el divendres 15 de març, dissabte al matí es farà la reunió de patrons i es donarà el senyal d’atenció i sortida i diumenge es farà un lliurament de premis. Es donaran premis als tres primers classificats de cada categoria i també hi haurà tres premis especials per al primer classificat en temps real, a l’esportivitat i a l’embarcació que bati l’actual rècord de la regata.

Les inscripcions ja es poden realitzar en línia en aquest mateixa web, a l'espai de Regates. Els participants que s’inscriguin abans del dia 1 de març (inclòs) tindran un descompte especial. Les inscripcions es finalitzaran el 14 de març. Per a més informació us podeu adreçar a oficinaesportiva@cnvilanova.cat.