Noticias

Gran èxit de la Gala de la Nàutica i de l'Esport del Club Nàutic Vilanova

club, Actes Socials

El Club Nàutic Vilanova va celebrar dissabte 17 de novembre, a la Daurada Beach Club, la Gala de la Nàutica i de l’Esport, un certamen que any rere any va guanyant en solemnitat i rellevància. Aquest acte vol reconèixer l’activitat esportiva i social de diferents membres de les seccions del club i de diferents col·laboradors de l’entitat al llarg d’aquest any.

Enguany la Gala de la Nàutica i de l’Esport es va celebrar a la Daurada Beach Club perquè el club està afrontant en aquests moments la remodelació del seu edifici principal. Tot plegat a l’espera que al juny ja es podrà disposar de les noves instal·lacions que deixaran a Club Nàutic Vilanova en posició d’acollir fins i tot competicions internacionals. A banda d’això, amb aquesta actuació el club farà un pas endavant per fer més accessibles les seves instal·lacions al públic en general per continuar fomentant la pràctica de la nàutica.

La gala de dissabte va comptar amb l’assistència Jaume Ballbé, president del Club Nàutic Vilanova, Margarita Díez, Responsable Zona Portuària Centre, Salvador Punsola, president de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques, Sergi Cadenas, vicepresident de la Federació de Vela, Gerard Figueras, secretari general de l’Esport, de la Generalitat de Catalunya i Blanca Albà, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova. També hi van assistir 150 socis i sòcies de l’entitat que van gaudir de la presentació i animació de Pep Callau, speaker professional del FC Barcelona al Camp Nou.

En el decurs de l’acte es fan fer els següents reconeixements:

Secció de Pesca:

- Lluïsa Calavera, per la seva predisposició i col·laboració als actes i jornades de pesca
- Xavi Ramon, per la seva trajectòria al capdavant de la Secció de Pesca durant els darrers tres anys

Secció de Submarinisme:

- David Marfil i Juan José Albarral, pel seu nivell assolit d’excel·lència a totes les competicions de fotografia submarina que participen

Secció de Creuers:

- Mercedes Garrido, per ser la primera dona del CNV en travessar l’Atlàntic en competició. Mercedes Garrido formava part de la tripulació de l’Skipper, embarcació de l’armador Enric Curt i amarrada al CNV i que va guanyar la regata Gran Prix del Atlántico 2018.

Secció de Vela Lleugera:

- Jöel Freymuth, per la seva magnífica temporada i per seu sotscampionat a la Copa d’Espanya d’Optimist
- A l’entitat Junts en Acció, per la seva perseverança, tenacitat i alegria en participar a les competicions de Vela Lleugera de la seva categoria al Campionat de Catalunya que ha acollit el Club Nàutic Vilanova aquesta temporada

Reconeixement especial a:

- La marca Sunbrella, per la seva col·laboració a l’Equip de Regates, sense el qual seria impossible aspirar als nivells d’excel·lència que vol assolir el CNV
- A Isidre Melendres, per la seva constant i abnegada tasca al capdavant de la junta directiva, com a president del Club Nàutic Vilanova en els  darrers tres anys.

Enlaces

Garia de fotos de la Gala de la Naùtica i de l'Esport

Visitar enlace