Noticias

Descàrrega del carnet de soci/sòcia del Club Nàutic Vilanova

Des de l'Àrea de Socis de la web del Club Nàutic Vilanova, els socis/es ja es poden descarregar el carnet identificador de soci/sòcia de l'entitat. Aquest carnet es genera en format digital, es pot mantenir al telèfon mòbil o imprimir en paper. El document permetrà gaudir dels descomptes al restaurant El Nàutic i del 15% en la compra de productes a les caves Rovellats. Com es veurà al carnet hi figura el nom del soci/sòcia, el número i el tipus de soci. Els establiments validaran l'autenticitat del document a través del codi QR, que es genera en cada carnet de soci/sòcia. L'establiment podrà demanar el DNI per confirmar la identitat del titular del carnet comprovant els quatre darrers dígits del DNI.

Per descarregar-se el carnet, només cal entrar l'Àrea de Soci, i a la primera pestanya de Dades Personals, s'haurà de clicar al botó de "Descarregar carnet de soci", tal com s'indica a la fotografia adjunta. No obstant això, si algú vol rebre el carnet per correu ho ha de sol·licitar a comunicacio@cnvilanova.cat. Cal tenir en compte que el carnet que s'enviarà serà en format PDF.

Car recordar que per entrar a l'Àrea de Socis la primera vegada, cal activar primer el compte. A l'enllaç a continuació d'aquesta informació hi ha l'explicació de com fer-ho.

Enlaces

Com activar el compte de l'Àrea de Socis

Visitar enlace