Varada esportiva

 

Des del Club volem facilitar l'accés a la práctica dels esports náutics, tant a motor, com a vela.

Per aquest motiu disposem d'una esplanada per l'avarada d'embarcacions de vela lleugera, semirígides a motor, motos d'aigua, caiac, padel surf i windsurf.

Els usuaris tenen dret al servei de grua de l'avarada esportiva sense cost adicional, dut a terme per marineria del Club. Tanmateix, tenen dret a l'ús dels vestuaris que es troben en la zona de l'avarada.

Per les persones que no tenen llogat un espai a l'avarada esportiva cada moviment de grua, pujar o baixar, té un cost de 20 euros, l'aparcament del remolc 10 euros i l'aparcament del vehicles segons les tarifes de pàrquing. Aquestes tarifes tenen l'IVA inclós. Els moviments es faran sempre per grua. Està prohibit l'ús de la rampa per pujar o baixar qualsevol classe d'embarcació de motor. Els moviments de grua s'hauran de fer amb anelles o eslingues. L'horari d'aquest servei és de 10 a 19 h.

D'altra banda, tenen a la seva disposició aigua i electricitat en aquesta zona. Per tal efecte existeixen mànegues i endolls a la esplanada esportiva.

Les persones que sol·licitin acollir-se a servei d'escar hauran d'adreçar-se a la oficina esportiva per tal de contractar el servei.

Documents relacionats

Normativa i tarifes Varada Esportiva

descargar (1,09 Mb)