Notícies

Protocol d'assistència a l'amarrament i servei de Marineria durant la Copa Amèrica

Activitats en el club

En previsió del possible volum d'entrades simultànies al llarg dels dies de competició, recordem el Protocol de sol·licitud d'assistència a l'amarrament al CNV.

En tots els casos, es prega una comunicació curta i clara per la ràdio VHF, com sempre, al canal 9, fent una ocupació del canal el mínim temps possible.
Abans de comunicar, caldrà estar atent al canal 9, per assegurar que la nostra comunicació no talla una comunicació en marxa.
Caldrà informar del nom del vaixell, el pantalà/amarrament i sol·licitar el servei d'assistència a l'amarratge. En cas de no rebre confirmació de la rebuda de la sol·licitud, esperar uns minuts i tornar a comunicar.

En cas de no necessitar assistència pel personal de Marineria del CNV per a l'amarratge, podrà dirigir-se directament al seu amarrament, no caldrà comunicar per ràdio.

En cas de necessitar assistència del personal de Marineria per a l'amarrament:

  1. Abans de comunicar romandre a l'escolta per verificar si està lliure el canal i no tallar comunicacions en marxa
  2. Si el Canal és lliure, trucar a CNV, com és habitual al VHF 9
  3. Un cop contactats, caldrà informar del nom de l'embarcació, el Pantalà i Amarrament i sol·licitar el suport de l'equip de Marineria per a l'amarratge.
  4. CNV us confirmarà pel mateix canal la rebuda de la sol·licitud.
  5. Haureu de romandre a l'espera fins que us avisem què teniu un Mariner disponible per a dirigir-vos a l'amarrament, estant a l'escolta pel canal 9 VHF.
  6. Preguem, un cop contactem amb vosaltres per a confirmar-vos què teniu Mariner disponible per a l'assistència, trigueu el mínim temps possible en arribar al vostre amarrament, per a optimitzar els temps d'amarratge de cadascuna de les embarcacions.

Durant els dies de la Copa Amèrica, del 14 al 17 de setembre, continuarà actiu el servei de Marineria les 24 hores. Aquest servei es reforçarà amb més personal cada dia de l'esdeveniment. Així i tot, el Club prega als usuaris/es que prenguin consciència de les limitacions que el personal pugui tenir a causa de l'alta assistència de socis i usuaris durant aquells dies, sobretot en l'horari d'entrada de les embarcacions en finalitzar les competicions.