Notícies

David Marfil i Juan José Albarral guanyen el Fotosub 2018, II Open Club Nàutic Vilanova

28 de octubre de 2018 Activitats en el club, Submarinisme

David Marfil i Juan José Albarral, ambdós del Club Nàutic Vilanova, va recollir ahir dissabte els respectius premis com a primers classificats al Fotosub 2018, el II Open Club Nàutic Vilanova que es va disputar el 17 de juny. Es tracta d'una prova puntuable per la Lliga Catalana de Fotografia Submarina que organitza la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques. La prova que es va disputar a Vilanova va ser en temàtica Macro No Peixos, a la qual hi van prendre part cinc fotògrafs en categoria Rèflex i sis en categoria Compacta,més els respectius assistents/es.

Marfil i Albarral alternen les funcions de fotògraf i assistent; Marfil competeix en categoria Rèflex amb el suport d'Albarral, i aquest darrer competeix en categoria Compacta amb l'assistència de Marfil. El segon lloc del pòdium en categoria Rèflex va recaure a mans de Jordi Riba, amb Chari Gonzàlez com assistent, del club The Busseing, i el tercer lloc el va assolir Jordi Lopesino, amb el suport de Pol Garriga, de club SPAS. En categoria Compacta el segon lloc el va ocupar Oriol Domingo Coll, amb l'assistència de Sarah Berjanero, del club The Busseing, i el tercer a Angelo Fronte, i el seu assistent Salvador Miralles de l'SPAS. L'acte de lliurament de premis va comptar amb la presència de Francesc Bartrina, secretari de la Junta de la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques i de Jaume Ballbé, president del Club Nàutic Vilanova.

David Marfil i Juan José Albarral continuen amb aquest nou èxit una temporada de molt bons resultats. La parella venen de penjar-se la medalla de plata, a la categoria Detall de Peix, al Campionat d'Espanya de Fotografia Submarina que es va disputar a Cabo de Palos (Cartagena) que es va disputar del 3 al 7 d'octubre.

Enllaços

Fotografies participants al Fotosub 2018: II Open Club Nàutic Vilanova

Visitar enlace

Documents relacionats

Classificació categoria Compacta Fotosub 2018

descargar (126,22 Kb)

Classificació categoria Rèflex Fotosub 2018

descargar (123,68 Kb)