Notícies

Conveni del CNV amb Node Film Clúster

28 de agost de 2020 Activitats en el club

El Club Nàutic Vilanova i l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf, han signat un conveni de col·laboració per incloure les instal·lacions i el nou edifici de l'entitat al catàleg de localitzacions que ofereix la iniciativa NODE Film Clúster als seus públics potencials, com ho poden ser localitzadors, productors, promotors i professionals de la creativitat. Tot plegat amb el propòsit de potenciar l’activitat de rodatges comercials i tot tipus d’enregistraments al recinte del Club Nàutic Vilanova. El conveni ha estat signat per la presidenta de Node Garraf, Rosa Huguet i Jaume Ballbé, president del Club Nàutic Vilanova.

L'entitat nàutica recentment ha inaugurat el seu nou edifici social, amb un disseny arquitectònic on destaquen geometries rectes i angulades, amb el blanc com a color predominant, que contrasta amb el blau del cel i aigua de fons. El joc d'ombres que si poden projectar al llarg del dia ofereix un ampli ventall de tons i matisos molt atractius per qualsevol pràctica audiovisual. Tant l'ampli espai de pantalans i embarcacions, com el nou edifici ofereix un escenari singular i molt apreciat per les agències de comunicació i publicitat, però també per la indústria cinematogràfica. El Club Nàutic Vilanova considera que és aquesta és una gran acció de marquèting i espera treure'n molt de retorn, almenys com a promoció de les instal·lacions.

NODE Garraf compta amb la vinculació de les administracions locals de la demarcació però alhora li convé molt particularment l’adhesió del sector privat pel que fa a determinats equipaments i espais d’especial atractivitat per als professionals de la localització i de la producció.Les opcions que ofereix aquest gran plató territorial són cada dia més preuades pels productors, que valoren sobre manera els factors de diversitat, complementarietat, accessibilitat, assequibilitat, permissibilitat, mobilitat, connectivitat, facilitació, proximitat a les principals infraestructures viàries i de transport i ubicació geoestratègica, molt especialment en relació amb la regió metropolitana.