Agenda

Gala de la Nàutica i de l'Esport

Actes Socials

La gran Gala de la Nàutica i de l'Esport del Club Nàutic Vilanova se celebrarà el dissabte 17 de novembre, a les 20.30 h, a la Daurada Beach Club. Aquest és el principal esdeveniment social de l'entitat. En el seu decurs es lliuraran diferents reconeixements a esportistes de les diferents seccions del CNV que durant aquest any 2018 han destacat en alguna de les seves activitats esportives. 

Durant l'esdeveniment se sortejaran fins a 21 regals de diferents cases i marques col·laboradores. Per assistir a aquest esdeveniment cal inscriure´s a l'Oficina Esportiva. Cal triar però entre les dues opcions de segon plat en el menú que adjuntem en aquesta informació, i que val 35 euros. 

Cal recordar que l'any passat aquest esdeveniment va tenir una gran participació de la massa social del club. Es tracta d'una immillorable oportunitat perquè tothom que participa en les activitats que organitza l'entitat es pugui trobar i brindar conjuntament amb totes les seccions del CNV. En aquest sentit, us animem a participar a aquesta gran Gala de la Nàutica i de l'Esport, que de ben segur no us decebrà.

Documents relacionats

Menú Gala Nàutica i de l'Esport

descargar (118,75 Kb)