L'Edifici Social

El Club Nàutic Vilanova va inaugurar oficialment el nou edifici social el 10 de juliol del 2020. El nou edifici ha costat prop de 2 milions d'euros. Aquest nou edifici conté les oficines del club, l'escola de vela, l'espai social, i recepció a la planta baixa i a la part superior el restaurant i cafeteria. Aquest edifici concentrarà tota l'edificabilitat d'aquesta part del recinte, de manera que l'esplanada de Vela Lleugera ha guanyat en espai i visibilitat des del Passeig Marítim. Es tracta d'un canvi molt notable pel Club Nàutic Vilanova del qual es desprenen moltes potencialitats tant esportives com socials.

El nou edifici, conjuntament amb la remodelació dels vestidors i l'ampliació de l'esplanada esportiva, ha deixat a l'entitat vilanovina en unes condicions idònies per acollir qualsevol tipus de competició esportiva de primer nivell, fins i tot internacional. Tot plegat forma part d'un seguit d'objectius estratègics del Club Nàutic Vilanova: convertir-se en un referent del litoral català, obrir el recinte portuari a la ciutat, amb l'essencial finalitat del foment de l'activitat nàutica i dotar la façana marítima de Vilanova i la Geltrú d'un nou equipament social, cultural, esportiu i gastronòmic.

El nou edifici social del Club Nàutic Vilanova s'ha reconstruït en el mateix indret on hi havia l'antic equipament, però amb el guany d'un primer pis, on hi ha ubicat el restaurant, que permet unes vistes inèdites i privilegiades de la zona portuària integrada a la façana marítima de Vilanova i la Geltrú.