WhatsApp Image 2018-06-30 at 16.40.38 (1)

Bon balanç del CNV a la XV Regata Pato Willy a la categoria Esportiu

El Club Nàutic Garraf juntament amb el Port de Sitges i el Club Nàutic Vilanova, han organitzat la XV Regata Pato Willy per a vaixells creuer. Pel Club Nàutic Vilanova la millor participació ha estat a la categoria Esportiu, en la qual hi han participat 50 embarcacions i s’ha imposat el Vegares Dos de CN Garraf, seguit de Meigas Fora, del soci del Club Nàutic Vilanova Emili Córdoba i de Jabato, de Sergi Llambrich, també del CNV. A la categoria Competició, de 21 participants, l’embarcació Snocker Uno de Lluís Guerrero ha quedat en cinquena posició.

En aquests enllaços podeu veure les classificacions de la competició que ha tingut lloc aquest cap de setmana. General Esportiu, Esportiu Prova 1, Esportiu Prova 2, General Competició, Competició Prova 1 i Competició Prova 2.

En aquest enllaç podeu veure unes fotografies de la regata de dissabte i del lliurament de premis.

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies