tothom al mar

7 de juliol, Dia del Soci, Tothom al Mar!

La Secció d’Actes Socials del CNV ha organitzat una gran jornada social de navegació, amb un obsequi especial, coincidint amb Concurs de Paelles per seccions. La jornada consistirà en una gimcana nàutica de les 10 a les 13h. Es realitzarà un recorregut molt senzill que podrà realitzar qualsevol tipus d’embarcació: creuer, vela lleugera o motora. En un punt del recorregut s’obsequiarà cada embarcació amb una tovallola corporativa del club. Seguidament es podrà participar al dinar del Concurs de Paelles per seccions del CNV. Els equips de cuiners i ajudants començaran l’activitat a les 11 del matí. A les 14:30h. s’iniciarà el dinar, pel qual cal apuntar-se abans del dia 3 de juliol a l’Oficina Esportiva. Les places estan limitades a 80 persones. El dinar costa 10 euros. En aquest enllaç podeu consultar les Bases del Concurs de Paelles per Seccions.

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies