CAmpus i casal sisena setmana

Inscripcions online del Campus Nàutic i del Casal de Mar del CNV

Ja es pot realitzar online el tràmit d’inscripció i pagament, seguint aquests enllaços, pel Campus Nàutic i el Casal de Mar del Club Nàutic Vilanova, per a joves i infants d’entre 5 i 18 anys. Els torns setmanals de les dues propostes començaran el 25 de juny i acabaran el dia 7 de setembre de 2018. En aquest enllaç us podeu descarregar el Díptic Informatiu on podeu consultar horaris, preus i descomptes de les dues propostes. També s’ofereix un servei d’acollida de les 8 a les 9 del matí i un servei de menjador de les 13:30 a les 15 h. Cal recordar que per gaudir del descompte a partir de la tercera setmana de contractació cal fer la inscripció però realitzar el pagament i seguidament posar-se en contacte amb oficinaesportiva@cnvilanova.es per tramitar els descomptes.

Al Campus Nàutic es podrà aprendre a navegar en embarcacions tipus J80, Raquero, Weekend, Làser Pico, Optimist i a gaudir del caiac, paddlesurf, bodytboard, tallers i molt més, que faran d’aquest 2018 un estiu inoblidable. Per joves de 6 a 18 anys. En aquest enllaç podeu descarregar-vos el Full d’Inscripció del Campus Nàutic. L’horari de dilluns a divendres del Campus Nàutic és de les 9 a les 13:30 h. el torn del matí o de les 9 a les 17 h. el torn complert. El dinar va inclós a la inscripció.

Al Casal de Mar es trobaran un munt d’activitats de piscina, jocs a la platja, gimcanes al club, un dia de navegació, tallers nàutics a més d’activitats multidisciplinars com el caiac, paddlesurf, voleibol, bàsquet, etc. Per a infants de 5 a 12 anys. En aquest enllaç podeu descarregar-vos el Full d’Inscripció del Casal de Mar.  El Casal de Mar es realitza de dilluns a divendres de les 9 a les 13:30 h.

També podeu fer les inscripcions o obtenir més informació a escolavela@cnvilanova.cat, o bé trucar al tel. 664 854 451 o al 938 150 267, ex. 2. Cal recordar, que degut a l’inici de les obres de l’edifici principal, les inscripcions s’han de realitzar a l’oficina de Capitania, ubicada a l’edifici del final de l’aparcament. L’accés al pàrquing per realitzar les inscripcions és gratuït. Les inscripcions s’hauran de realitzar durant l’horari d’oficina de Capitania, de 9 a 13 h. i de 15 a 18 h.

 

 

 

 

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies