web llaguts

Els Llaguts de Vilanova amarren al Club Nàutic Vilanova

El Club Nàutic Vilanova i l’Associació Esportiva Llaguts Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú han arribat a un acord per l’arrendament de dos amarraments. D’aquesta manera, els Llaguts poden normalitzar la seva situació dins del Port de Vilanova. Fins ara ocupaven un espai a la dàrsena pesquera del port, però calia trobar un lloc més adient dins del recinte portuari per no interferir en l’activitat professional dels pescadors.

Finalment, dimecres passat el president del Club Nàutic Vilanova, Isidre Melendres, i el president dels Llaguts de Vilanova, Eduard Escolar, van signar el contracte d’arrendament de dos amarraments per anys prorrogables. Els Llaguts es poden veure ara des del Passeig Marítim, ja que estan amarrats sobre una plataforma surant al pantalà paral·lel al passeig.

Aquesta entitat té en l’actualitat 105 socis, dels quals una setantena són vogadors i vogadores, que a part dels dos entrenaments setmanals participen en unes vuit activitats esportives i competitives al llarg de l’any. Els Llaguts en els darrers anys s’han revelat com un bon element promocional de la ciutat. Enguany el casc dels Llaguts han estrenat la nova imatge de marca turística de la ciutat.

Els llaguts són unes embarcacions tradicionals al litoral català. Es tracta d’unes naus d’ús pesquer, que combinaven la propulsió a vela llatina amb el rem. Cap als anys vuitanta del segle XX, els polièsters i la construcció estandarditzada van començar a substituir la fusta com a matèria principal, canvis paral·lels a tota l’activitat marítima, resultats de noves necessitats i d’adaptacions a les noves tècniques. Actualment el seu ús és completament esportiu.

web llaguts

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies