jornada de pesca familiar 2018-001

Dissabte vinent, 2 de juny, jornada de Pesca Familiar

La Secció de Pesca del Club Nàutic Vilanova ha organitzat per aquest dissabte 2 de juny, l’activitat anual de promoció de la pesca. Es tracta d’una activitat familiar que començarà a les nou del matí amb un esmorzar per gentilesa de la secció, i que seguirà a les deu del matí fins a la una del migdia. La proposta és oberta a tots els socis i sòcies de l’entitat, infants i familiars que vulguin gaudir d’una jornada de pesca esportiva. La secció facilitarà les embarcacions i els estris de pesca, de banda de l’esmorzar. L’activitat clourà amb un dinar que costarà sis euros.

Les inscripcions es poden realitzar a oficinaesportiva@cnvilanova.cat.

D’altra banda, dir que l’anterior Concurs de Pesca de l’Aranya programat pel cap de setmana passat, es va haver de suspendre a causa del mal temps. La Secció de Pesca anunciarà oportunament la nova data del concurs. De moment us deixem les classificacions generals del Concurs Social de Pesca del CNV.

jornada de pesca familiar 2018-001

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies