IMG_2965

David Marfil, participa al Campionat de Catalunya d’Imatge Submarina 2018 al Cap de Creus

El submarinista del Club Nàutic Vilanova, David Marfil, va participar el cap de setmana passat al Campionat de Catalunya d’Imatge submarina 2018, a les aigües del cap de Creus, a les rodalies de la cala Montjoi, al terme municipal de Roses, a la qual van participar nou equips de fotògrafs i tres de vídeo. En aquesta prova no hi ha diferències de categories. David Marfil, proveït d’una càmera rèflex Canon 7dmark2, va estar acompanyat per Juan José Albarral. L’acompanyant depenent de la immersió, té diferents funcions, “hem de treure tres fotografies de paisatges submarins i en una o dues d’elles hi ha d’aparèixer el bussejador. En aquest cas apareix en les fotos. Després també necessitem tres fotos de peixos i tres fotos de macro. En aquest cas mentre jo estic embolicat intentant treure alguna imatge ell està al voltant buscant altres espècies per poder fotografiar”, explica el mateix David Marfil.

La primera fase de la competició s’ha desenvolupat amb quatre immersions –dues el dissabte 26 de maig i dues el diumenge 27 de maig-, que s’han dut a terme a punts d’immersió del Cap Trencat –els dos matins-, el Bisbe i el Gat. A parer de l’organització i els esportistes, l’aigua no proposava unes condicions immillorables –un pèl de mar de fons va generar una certa suspensió- però estava prou neta i prou calmada per a permetre immersions llargues i profitoses.

La parella del CNV és el tercer campionat de Catalunya que fan “i és el que més hem patit. Males condicions del mar, amb poca visibilitat i mar de fons, les dues primeres immersions de les quatre que vàrem fer, no vam sortir molt contens i ho vàrem haver de solucionar tot el diumenge i hi havia massa feina a fer amb poc temps. Hem tret bones fotos però n’hi ha alguna que hauria d’estar millor”, confessa David Marfil. El dia 16 de juny al Museu Marítim de Barcelona, es donarà a conèixer el veredicte del jurat.

Marfil i Albarral participaran en el Fotosub 2018, el II Open Club Nàutic Vilanova, el 17 de juny, que és una de les nou proves que consta la Copa Catalana de Fotografia Subaquàtica. La parella va guanyar la prova de l’any passat, quan encara no competien pel nostre club.

 

IMG_2993

IMG_2994 IMG_3024

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies