TOTS ELS PREMIATSweb

Clou la III Interclubs 2018

El Club Nàutic Vilanova va acollir dissabte i diumenge passats les dues darreres proves i l’acte de lliurament de premis de la III Interclubs que s’ha disputat els dies 5, 6, 12 i 13 de maig sotra l’organització del Club Nàutic Garraf i del Club Nàutic Vilanova. En aquesta competició hi han participat 24 embarcacions del Real Club Nàutic Barcelona, del Club Nàutic Platja d’Aro, el Club Marítim Port Ginesta, Yacht Club Corzo Mizar, del Club Nàutic Garraf i del Club Nàutic Vilanova. Aquest trofeu és puntuable per la Copa Catalana de Creuers Zona Centre Sud.

El Club Nàutic Vilanova s’ha quedat la copa en propietat per haver guanyat les tres edicions consecutives de la III Interclubs. Aquí podeu consultar les classificacions d’ORC 2, ORC 1, Esportiu 2, Esportiu 1, General

Aquí una galeria d’imatges de la tercera jornada i del lliurament de premis.

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies