n3

Martina Alonso, tercera i Max Alonso, vuitè, a la Fira Marítima Costa Daurada de Cambrils

Martina Alonso va aconseguir la tercera posició i Max Alonso la vuitena posició de la general al Trofeu Fira Marítima Costa Daurada organitzada pel Club Nàutic Cambrils que es va disputar el passat cap de setmana. Els regatistes del G3 de l’Equip de Regates Sunbrella que van participar a aquesta prova van patir condicions meteorològiques molt complicades de poc vent, amb moltes hores d’espera a l’aigua. Una situació que només va permetre la realització d’una de les sis proves programades.

 

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies