IMG_20180505_173035_resized_20180505_055028106

Se celebra l’Assamblea Ordinària de Socis i Sòcies

Els nous comptes per a l’exercici del 2018 del Club Nàutic Vilanova van quedar aprovats dissabte 5 de maig a l’Assamblea Ordinària de Socis i Sòcies. Aquest va ser el darrer acte que es va celebrar al Saló Social del club abans que comencin les obres que preveuen una remodelació total de l’edifici principal i per tant la demolició d’aquest emblemàtic espai de l’entitat. La junta directiva va valorar el 2017 com un exercici força satisfactori, tancant l’any un superàvit de 6.621 euros sobre un pressupost de despeses de 2.038.983 euros. De cara al 2018 els comptes preveuen 1.966.979 euros d’ingressos i 1.963.491 despeses. Els pressupostos queden aprovats per 60 vots a favor i 11 en contra. L’acta de l’anterior assemblea queda aprovada per 69 vots a favor i dos en contra. I la liquidació de comptes 2017 queda aprovada per 69 vots a favor i dos en contra.

En el decurs de l’acte el president, Isidre Melendres, va comunicar que a l’octubre deixarà la presidència del Club Nàutic Vilanova a mans de l’actual tresorer Jaume Ballbé.

Durant l’assemblea es va explicar la finalització del contracte d’arrendament amb l’antic propietari del restaurant. La solució d’arranjament i reparació dels finguers després dels temporals d’aquest hivern i que han afectat a 57 vaixells amarrats al club. Finalment el president del club també va informar als assistents/es a l’assemblea que el curs vinent ha estat escollit junt amb nou clubs més per participar a la prova pilot del projecte Esport Blau escolar que des de la Secretaria General de l’Esport. Es tracta d’una prova pilot que segueix el model de la Setmana Blanca que ja té una llarga trajectòria.

Per acabar l’assemblea el director esportiu del CNV, Diego Yubero va informar a l’assemblea de les accions dutes a terme en el passat exercici en matèria esportiva del club.

A l’Espai del Soci teniu tota la documentació que es va presentar a la reunió.

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies