IMG-20180416-WA0007

L’equip Club Nàutic Vilanova – Junts en Acció participa al Campionat Special de Vela Inclusiva

El passat 14 d’abril, es va celebrar al Club Vela Blanes la primera edició del Campionat Special de Vela Inclusiva per a persones amb discapacitat intel·lectual, tot i que es vadeclarar desert a causa del fort vent que dissabte va bufar a la Costa Brava.

Aquest fet, que en qualsevol altre campionat hagués suposat una gran decepció per a tots els regatistes, no va condicionar en res l’ambient de festivitat, germanor i felicitat dels 12 participants.

Els esportistes del CN Vilanova, Centre Municipal de Vela Barcelona i CV Blanes van gaudir d’allò més en aquest campionat organitzat per la Federació Catalana de Vela, en col·laboració amb la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual-ACELL i Special Olympics Catalunya, i el suport del Consell Català de l’Esport i el Club Esportiu El Vilar.

Al lliurament de premis hi van assistir el secretari general d’Esports de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, el president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres, la presidenta de la Federació ACELL, l’Amadeu Nualart, president del CV Blanes i el Mario Ros, alcalde de Blanes.

Enhorabona als 12 campions i a totes les parts implicades que han fet possible una jornada inoblidable.

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies