conjunt

El Trofeu President acaba amb una tercera de prova amb pluja i vent variable

El Trofeu President es va completar dissabte passat amb la tercera prova d’aquesta competició social de la Secció de Creuers del Club Nàutic Vilanova. La jornada de dissabte va estar carateritzada per la pluja, amb un vent d’intensitat variable de sis a deu.

Cal recordar que ja estan obertes les inscripcions per a la III Regata Interclubs, que es disputarà els dies 5 i 6 de maig en aigües del Club Nàutic Garraf  i els 12 i 13 de maig al Club Nàutic Vilanova, una prova que com sabeu es puntuable per la Copa Catalunya zona Centres Sud i per la Copa d’Espanya de Creuers.

De la classificació general destaquem els següents pòdiums. Promoció: 1er, Auri de Xavier Bosch; 2on Rosalva de Felip Corbacho i 3r, Odiseu d’Àngel Galisteo. En ORC 1: 1er,  Meigas Fora, d’Emili Córdoba; 2on, El Travieso d’Àngel Blázquez i 3er, Nirvana III de José Martín. ORC 2: 1er, Tamata de Manuel Collado; 2on Jabo de Sergi Llambrich i Dos Perú II de Sergi Corominas.

Classificacions:

3a Prova: ORC 1, ORC 2, ORC 2 + 1

General: ORC 1, ORC2, PROMOCIÓ

orc 1 orc 2

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies