IMG-20180409-WA0002

Bon balanç de la participació de l’Equip de Regates – Sunbrella al VII Trofeu Emili Lledó

El darrer cap de setmana, es va celebrar, en aigües del C.N Arenys de Mar, el VII Trofeu Emili Lledó. El C.N. Vilanova va participar-hi amb tres embarcacions, dues de Làser Radial i una de Làser 4.7. Gonzalo Pablos i Genís Castillo en classe Radial i Guillem Segura en classe 4.7. El cap de setmana va estar marcat per la inestabilitat en el temps, així com les fortes ràfegues, la pluja i la nuvositat.

Dissabte vam sortir d’hora a l’aigua, amb molt bones condiciones de vent que oscil·laven entre els 18 i els 24 nusos de mitja amb puntes més altes. Es van realitzar tres proves per a les dues modalitats, tant la de 4.7 com la de Radial. Diumenge, la boira i la poca pressió, així com una mitja de dos a tres nusos va impossibilitar que es realitzessin més proves. Després de tres proves realitzades, els resultats van ser els següents:

  • Genís Castillo: 5-2-1, Segon classificat total en Làser Radial
  • Gonzalo Pablos: 6-5-DNC, Sisè classificat total en Làser Radial
  • Guillem Segura: 13-11-17, Tretzè classificat total en Làser 4.7

En aquests enllaços podeu consultar les classificacions de cada classe: Làser Radial Làser 4.7

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies