web

Gran jornada del Concurs de Pesca de la Sèpia

Dissabte passat es va disputar el Concurs de Pesca adreçat en aquesta ocasió a la Sèpia en què hi van participar 21 embarcacions. Les captures van ser bastant desiguals entre els participants, fins al punt que hi van haver vuit ‘porrres’. El guanyador del concurs va ser l’embarcació Canito IV que va capturar 2.874 gr. de sèpia, en un total d’onze peces. La peça més gran la va capturar l’embarcació Sayonara, de Jordi Ramon, amb una sèpia de 818.

La jornada es va completar amb un dinar de germanor al Xiringuito. El proper concurs de la Secció de Pesca serà el dia 21 d’abril, que s’aniran a cercar Varietats.

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies