Tomas Open arms

Pòdium de Molto i Freymuth a la I Regata Solidària Open Arms al CN Masnou

Aquest cap de setmana passat, 10 i 11 de febrer, la flota d’Optimist de l’Equip de Regates – Sunbrella, del CN Vilanova ha participat a la I Regata Solidària Open Arms al CN Masnou, la quarta prova classificatòria pel Circuit Català d’Optimist. La jornada de dissabte va estar marcada per un vent inestable de terra al començament, on finalment es va establir un garbí amb una bona intensitat al final de la jornada i va permetre realitzar dues proves. El diumenge es va desenvolupar bastant semblant a la jornada de dissabte, però amb una mica més d’intensitat, acabant realitzant les quatre proves que quedaven restants.

Cap de setmana amb molt fred i molt exigent, moltes hores a l’aigua, inicis de proves que es feien eterns per acumulació de generals, i sobretot, molts nervis ja es començava a definir els candidats pel Campionat d’Espanya.

En Grup 1, Miquel Baena sisè absolut i quart de la categoria A. Joel Freymuth 9è i 2on de la categoria B pujant d’aquesta manera el podi, juntament amb Tomás Moltó 32è i 2on de la categoria C. Destacar també el 12è d’en Ferran Sotres 12è absolut i que el consolida dins de la Selecció Catalana. Per altre banda, Leo Dürsteler 26è, David Escofet 44è i Noa Dürsteler 58ena, estrenant-se d’aquesta manera en el grup 1.

Aquí podeu consultar les classificacions finals.

freymuth

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies