Grup tots els premiatsweb

El CNV acull la Regata Carnaval de Làser Radial i 4.7

El Club Nàutic Vilanova ha acollit aquest cap de setmana, dels dies 3 i 4 de febrer, la Regata Carnaval de la classe Làser, puntuable pel Circuit Català. En aquesta prova de Nivell 2, que ha organitzat el club vilanoví per delegació de la Federació Catalana de Vela, hi han pres part  embarcacions en representació dels clubs nàutics d’Arenys de Mar, Cambrils, Coma-ruga, El Balís, El Masnou, Garraf, Hondarribia, Premià de Mar, Salou, Sitges, St. Feliu de Guíxols, Vilassar de Mar i Vilanova i la Geltrú, que han competit a la categoria Làser Radial i Làser 4.7.

La primera jornada va estar caracteritzada pel fort vent, en alguns moments de fins 20 nusos, amb alguna punta de 25, i el fort onatge. En aquesta primera jornada es van poder disputar el total de les proves previstes. En questes circumstàncies adverses els Làsers van estar molt exposats i haguessin constants bolcades. Més de la meitat de la flota va tornar cap a terra abans de completar les proves.

A la segona jornada d’avui diumenge, només s’ha pogut disputar una prova, amb un fort vent amb puntes de més de 25 nusos de llevant. La forta pluja i el risc d’una pujada sobtada de vent ha fet que només es disputés una prova. En total s’han disputat quatre proves de cada categoria i 30 participants han completat les proves. En dones, a la categoria 4.7 s’ha imposat Jorgina Delgado, del CN Vilassar de Mar i Mònica Azón del CN Masnou s’ha imposat en Radial, i la vegada també ha sigut la primera classificada a la categoria Màster.

A la classe 4.7, el guanyador ha sigut Ricard Castellví Melià, del CN Cambrils, seguit d’Àlex Viaplana del CN Masnou i de Gregorio de Urdanibia, del CN Vilassar de Mar. A la classe Radial, s’ha imposat Leandre García, del CN Cambrils, seguit de Francesc Martínez Görbig, del CN Garraf i Max Urquizu Marcos, del CN Vilassar de Mar. En aquests enllaços podeu consultar les classificacions generals de Radial i 4.7

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies