346F4919-232D-4934-BE30-93BD613501C7

Apunteu-vos als actes de Carnaval del CNV

Com cada any el Club Nàutic Vilanova organitza un seguit d’actes pel Carnaval de Vilanova i la Geltrú. El primer d’ells serà el Sopar i Ball de Disfresses del dia 9 de febrer, que tindrà lloc a l’espai del restaurant del club. Es tracta d’un sopar que costarà 15 euros, al qual cal assitir-hi disfressat i pel que s’haurà d’inscriure’s abans del dia 7 de febrer. El sopar constarà d’un pica-pica, fideuà postres i beguda.

L’altre gran acte seran les Comparses. El Club Nàutic sortirà a saltar a les onze del matí. Prèviament a les deu del matí se servirà un esmorzar. La inscripció és gratuïta per als socis i els no socis hauran d’abonar 15 euros que els donarà dret a l’esmorzar. Pel dinar el Club Nàutic Vilanova ha arribat a un acord amb la Daurada Beach Club per anar a dinar a les seves instal·lacions. El dinar costa 35 euros i cal apuntar-se abans del dia 5 de febrer. També hi haurà un menú infantil de 18 euros i un menú opcional per a persones vegetarianes.

La Daurada Beach Club ha organitzat al qual s’hi podrà participar després de dinar. Cal recordar que per a les persones que no tinguin mocador del club, aquest es podrà adquirir a Capitania per 10 euros.

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies