IMG-20180121-WA0004

Regata Carnestoltes, la darrera prova del Trofeu Hivern

 

El dissabte 10 de febrer tindrà lloc la tercera i definitiva prova del Trofeu Hivern. Coincidint amb la celebració del Carnaval de Vilanova, la Secció de Creuers ha cregut idoni dotar aquesta darrera prova amb un reglament especial. L’embarcació en la qual tota la tripulació vagi disfressada durant la regata (és a dir, totes les persones a bord de l’embarcació durant la regata), tindrà una bonificació de un 10% sobre el temps real. És a dir 6 minuts per hora.

En aquest enllaç podeu consultar tot el reglament d’aquesta darrera Regata Carnestoltes del Trofeu Hivern.

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies