IMG-20171222-WA0025

Lluc Reverté i Joan Vila, 13ens al Campionat del Món de 420 a Austràlia

La parella de regatistes del Club Nàutic Vilanova, Lluc Reverté i Joan Vila, integrants de la flota de Vela Lleugera – Sunbrella, ha assolit el tretzé lloc en el Campionat del Món a la classe 420, dins de la categoria sub-17, que des del dia 27 de desembre i fins ahir dimecres s’ha disputat a la localitat australiana de Fremantle. Els regatistes que representen a la Real Federación Española de Vela han tingut un paper excel·lent en aquesta edició del Campionat del Món. Dos ors, una plata i un bronze confirmen a l’Estat espanyol com una potencia a la classe 420.

És el primer cop a la flota de 420 del Club Nàutic Vilanova pren part a un campionat mundial. Per tant, és un excel·lent balanç per aquests joves regatistes del club vilanoví. Malauradament les condicions meteorològiques de l’últim dia van condicionar la gran actuació dels regatistes vilanovins que han estat molt a prop d’entrar al TOP 10. Tot plegat no fa més que indicar que els esforços que s’estan realitzant a la flota de competició de Vela Lleugera – Sunbrella s’estan realitzant en la bona direcció.

Cal esperar molt més èxits dels regatistes vilanovins, que no fa pas gaire van tenir un paper destacat a la Christmas Race de Palamós. Es tracta d’una de les regates més importants del continent europeu, puntuable per als rànquings mundial i europeu de vela olímpica, està considerada per la World Sailing –Federació Internacional de Vela- com la primera regata de l’any 2018 i que enguany ha arribat a la 42ena edició.  A destacar el paper de Albert Ferrer Parés / Jordi Carbonell Bonet i Loïck Carrere Balcells /Álex Bargalló Alasa. I a la classe 49erFX amb la tripulació formada per: Aura Miquel (Del CNV) i Núria Miró del CNGarraf. Que van quedar dotzenes de la seva categoria.

En aquest enllaç podeu seguir la classificació general.

En aquest enllaç podeu llegir el reportatge publicat al Diari de Vilanova el 12 de gener sobre la gesta dels dos regatistes de l’Equip de Regates Sunbrella del Club Nàutic Vilanova.

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies