doreste palma

Jorge Martínez Doreste del CNV s’imposa en 420 al Trofeu Ciutat de Palma, fent tàndem amb Clara Llabrés del CN Arenal

La flota d’Optimist del Club Nàutic Vilanova, i el regatista també del club Jorge Martínez Doreste, van participar en el Trofeu Ciutat de Palma Bufet Frau, organitzat pel Real Club Nàutic de Palma, durant els dias 7 i 10 de desembre, malgrat que l’última jornada es va haver de suspendre pel mal temps. En aquest trofeu van participar 363 embarcacions (de les classes Optimist, 420, Làser 4.7 i Laser Radial) en la 67 edició de la competició esportiva més antiga de les Illes Balears, una de les cites de vela infantil i juvenil més importants d’Europa. El dissabte i el diumenge, es van incorporar, les 15 unitats de la classe Snipe, el Ciutat de Palma Bufet Frau aconseguirà la xifra de 378 vaixells i 428 esportistes de 14 països.

La tripulació formada per Jorge Martínez Doreste (CN Vilanova) i Clara Llabrés (CNArenal) va segellar la seva victòria en el 67 Trofeu Ciutat de Palma Bufet Frau a la classe 420 mancant una jornada. La flota de Optimist del Club Nàutic Vilanova va estar formada per David Escofeet, Tomás Molto, Martí Balanyà, Noa Dürsteler, Leo Dürsteler i Francisco Perteguer. Seguint aquest enllaç podeu consultar la classificació general d’Optimist

IMG-20171210-WA0015

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies