WEB COPA VILANOVA

Classificacions generals de la Copa Vilanova del CNV

Amb el Trofeu Daniel Chico s’ha acabat la temporada de competicions de creuers al Club Nàutic Vilanova, i a més també s’han tancat les competicions puntuables per la Copa Vilanova. Es tracta d’una competició que enguany arriba a la cinquena edició. El sistema de puntuació prou conegut per a tothom és el d’una lligueta en què es poden descomptar els dos resultats més dolents durant tota la temporada. Enguany les competicions que han puntuat per la Copa Vilanova han estat: El Trofeu President, el Trofeu Hivern, el Trofeu Primavera, el Trofeu Comodor i el Trofeu Daniel Chico.

De la categoria de Promoció, els tres primers classificats han estat per aquest ordre: Auri, de Xavier Bosch, Albanna d’Albert Vallés, i Ballfer de Jaume Ballbé. Aquí podeu consultar la classificació final de Promoció.

De la categoria ORC 2, els tres primers classificats han estat, per aquest ordre: Jabato, de Sergi Llambrich, L’Illa, de Francesc Llambrich i Neo de Werner Dürsteler. En aquest enllaç podeu consultar les classificacions de la categoria ORC2

A la categoria ORC 1, els tres primers classificats han estat, per aquest ordre: El Travieso, d’Ángel Blázquez, Snooker Uno, de Luís Guerrero i Meigas Fora d’Emili Córdoba. En aquest enllaç podeu consultar la classificació final d’ORC 1.

La Secció de Creuers vol felicitar als tres primers classificats de cada categoria i agrair la participació a tota la resta d’embarcacions que han pres part un any més a la Copa Vilanova. Esperem que l’any vinent sigui tan bo o millor que aquest.

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies