20171126_152831web

Gran final de temporada de la Secció de Creuers amb el VI Trofeu Daniel Chico

La Secció de Creuers ha acabat la temporada de regates d’enguany amb la tercera prova del VI Trofeu Daniel Chico que es va disputar aquest diumenge 26 de novembre al Club Nàutic Vilanova. A la classificació general es va imposar a la categoria ORC 1, El Travieso, l’embarcació d’Angel Blázquez, seguit de Snooker Uno de Lluís Guerrero i d’Estupendu III de Miquel Barceló. A la categoria ORC2 es va imposar Sergi Llambrich, amb el seu Jabato, seguit de Miquel Montserrat i el seu Petrouchka II, i de Jordi Coromines amb el Dosperu II. A la categoria de Promoció va guanyar Auri de Xavier Bosch, seguit de Ballfer de Jaume Ballbé i d’Albanna Albert Vallés.

Ahir diumenge es va procedir a fer el lliurament de premis, que va estar seguit d’una xerrada promocional del patrocinador de la regata Daniel Chico, a qui hem d’agraïr que per sisè any consecutiu hagi pogut donar suport al club a l’organització d’aquesta competició social.

En aquest enllaç podeu veure la classificació general d’ORC 1, ORC 2 i Promoció.

En aquest enllaç podeu veure la galeria de fotografies de la tercera jornada del Trofeu Daniel Chico

20171126_145847web

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies