cartell nàutica i l'esport web

Gala de la Nàutica i l’Esport del CNV, el dia 18 de novembre

Com cada any, el Club Nàutic Vilanova, prepara un acte de reconeixement de les diferents seccions, esportistes i empreses col·laboradores de l’entitat. És tracta d’una gran gala que serveix de balanç de l’any i de punt de trobada de tota la massa social del club. Enguany aquesta festa, la Gala de la Nàutica i de l’Esport, tindrà lloc a la Daurada Beach Club, el dia 18 de novembre, a partir de dos quarts de nou del vespre.
L’acte comptarà amb la presència de diverses personalitats i en el seu decurs es lliuraran diferents reconeixements per seccions. També es faran diversos sortejos de productes de diferents cases col·laboradores. Al final dels actes programats hi haurà música per ballar. Us adjuntem seguidament el menú per adults i seguint aquest enllaç podeu consultar el Menú per Adults i en aquest el Menú Infantil. Per facilitar l’organització de l’esdeveniment seria molt recomenable que realitzeu les vostres inscripcions a la gala a oficinaesportiva@cnvilanova.cat, el més aviat possible. Moltes gràcies.

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

  • Impressionant Gala de la Nàutica i l'Esport del @cnvilanova @ladaurada @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @vela_cat @esportcat @portscatalunya @nauticavilanova @esportsvilanova #vilanovailageltru #vng #igers #igersvng
  • #port de #vilanovailageltru @portscatalunya @vilanovaturisme @ajuntamentdevilanovailageltru #vng #vngportalmediterrani #voile #yatch #yacthing #sailing #harbour #waterfront #hafen
  • Lliga Social de #patícatalà del Club de Mar #velalleugera #voile #sailing @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @esportsvilanova
  • Bon inici de temporada del Grup 1 d’Optimist al Memorial Enric Estruch @vela_cat @portscatalunya 
@cnarenys #velalleugera
#velaligera #escolavela #sailingscholl #ecoledevoile

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies