IMG_1660

Gran balanç de la Secció de Pesca del concurs de dissabte

Disset embarcacions van participar ahir dissabte al Concurs de Pesca adreçat, en principi, la llampuga i el bonítol. Una jornada que a primera hora del matí semblava molt complicada pel fort vent d’entre 10 i 12 nusos que hi havia. Però a mida que anava passant el matí el vent va anar baixant, i la prova es va poder desenvolupar maltgrat el fort onatge que hi havia al superar els 70 metres de fondària. Únicament dues embarcacions van tornar a port només creuar la bocana.

A la reunió de patrons, es va aprovar per majoria, que s’ampliaven les espècies de captura, donant per vàlides, totes, excepte la tonyina vermella, amb motiu de la seva protecció legal. La finalitat era intentar-ne gaudir tots al màxim de les diferents captures, evitant una sobrepesca i respectant la normativa vigent d’espècies protegides.

En total entre totes les embarcacions es van aconseguir uns  52’352 kg de peix, de diferents espècies, gairebé totes pescades al curricà. La majoria del pes de les captures van ser melves i bacoretes.

El primer classificat va ser el Ricard Garrigó (Canito IV), amb un gran assortiment de diferents espècies, però en aquesta ocasió la peça gran  se la va emportar la va emportar el Àngel Font  (Manyac ) amb una llampuga (en tenia dos iguals) de 1’618 kg.

 

Emplacem a tots els membres de la Secció de Pesca a participar al proper Concurs del Pop del proper 18 de novembre. Esperem que tingui una molt bona participació.

Galeria de fotos 

Classificació

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

  • Impressionant Gala de la Nàutica i l'Esport del @cnvilanova @ladaurada @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @vela_cat @esportcat @portscatalunya @nauticavilanova @esportsvilanova #vilanovailageltru #vng #igers #igersvng
  • #port de #vilanovailageltru @portscatalunya @vilanovaturisme @ajuntamentdevilanovailageltru #vng #vngportalmediterrani #voile #yatch #yacthing #sailing #harbour #waterfront #hafen
  • Lliga Social de #patícatalà del Club de Mar #velalleugera #voile #sailing @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @esportsvilanova
  • Bon inici de temporada del Grup 1 d’Optimist al Memorial Enric Estruch @vela_cat @portscatalunya 
@cnarenys #velalleugera
#velaligera #escolavela #sailingscholl #ecoledevoile

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies