premis columbretes web

Excel·lent balanç del XXXVIII Trofeu Columbretes

El XXXVIII Trofeu Columbretes s’ha disputat aquest cap de setmana al Club Nàutic Vilanova. Cal agraïr la col·laboració de les empreses Sail Select, la botiga l’Espígol, i el celler Castell de Pujades i el suport incondicional de la Federació Catalana de Vela i de l’Ajuntament de Vilanova que han col·laborat en el desenvolupament d’aquest esdeveniment. També cal agraïr el suport de les persones que han format part del comité de regates: Christian Josseau i Pepe Rodriguez. I també s’ha d’agraïr a tots els armadors, patrons, tripulants i respectius clubs la seva participació a la prova.

El mar remogut amb onades superiors al metre va ser el principal inconvenient de la regata que a va sortir dissabte al matí. El vent va afavorir però que a les onze de la nit de dissabte totes les embarcacions  estiguessin ja de tornada al Port de Vilanova. Diumenge es va realitzar el lliurament de premis.

GRUP PROMOCIÓ: Es va produir un triple empat i una retirada . Per tant va quedar desert el tercer lloc. El segon classificat va ser el creuer Albana d’Albert Vallés. I el primer classificat ha estat Auri de Xavier Bosch

GRUP ESPORTIU 2: Tercer classificat Aigua Blava de Joaquim Font. Segon classificat Jabato de Neus Mercadé i tercer classificat Dosperu II de Jordi Coromines.

GRUP ESPORTIU 1: Tercer classificat Snooker 1 de Lluís Guerrero, segon classificat Estupendo 3 de Miquel Barceló i primer Tamata Primero de Manuel Collado.

GRUP SOLITARIS: Només hi havia un participant Inteman Barakah de José Daniel Martín

GRUP A DOS: De tres participants només va entrar a l’arribada l’embarcació White Spirit II de Raul Voces.

GRUP TRIPULACIÓ DOS: Hi havia quatre participants i se’n van retirar tres per tant rep el premi l’embarcació com a primer classificat: Slick de Carlos Codina

GRUP TRIPULACIO I: Tercer classificat Nirvana III, de José Martín, segon classificat X Merit de Tito Moure, i primer classificat Bandido, de Juan Carlos Otamendi.

Tal i com està previst a les bases del Trofeu Columbretes el Club Nàutic Vilanova també premia l’embarcació que ha realitzat el recorregut amb menys temps que enguany ha estat el creuer Bandido que ha completat el recorregut en deu hores, 58 minuts i 44 segons.

També s’atorga un reconeixement a l’esportivitat a l’embarcació Atzar d’Antoni BalaÑà que un cop completada la prova es va adonar que s’havia equivocat en el recorregut i va decidir retirar-se voluntàriament havent quedat primer en primera instància.

Seguint aquests enllaços podeu consultar les classificacions complertes de les diferents categories: Tripulació 1, Tripulació P1, P1-A-DOS, P1-70 milles, Esportiu 2, Esportiu 1, Tripulació 2

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies