web logo

Es presenta la nova imatge corporativa del Club Nàutic Vilanova

Tot just després del lliurament de premis del Trofeu Columbretes es va realitzar la presentació de la nova imatge corporativa del Club Nàutic Vilanova. Es tracta d’una acció molt important i necessària que ha impulsat la junta directiva del club per poder tenir uns criteris clars i homogeneïzats de com s’ha de realitzar la comunicació tan externa com interna del club.

Aquesta és una eina que permetrà al club disposar d’una imatge de marca actualitzada per seguidament implementar noves estratègies de màrqueting i promoció de l’entitat amb la finalitat de divulgar tota l’activitat en foment de la pràctica de vela i de l’activitat nàutica a nivell popular i escolar, amb els clars objectius de divulgar la marca de lcub a la ciutat de Vilanova, la internacionalització del club i la captació de nous socis i clients del club.

Després d’un llarg procés d’ajustament del projecte, diumenge a través del president de l’entitat, Isidre Melendres, i de Jordi Corella, responsable de l’empresa ADN Studio que ha realitzat els nou manual gràfic, es van donar a conèixer els detalls d’aquest projecte que podeu veure seguint aquest enllaç on trobareu l’explicació i exemples clars de com s’implementarà aquest nou redisseny de marca i identitat corporativa del Club Nàutic Vilanova.

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies