36818690954_abf73a5537_o

El CNV, finalista del premi Trajectòria de la Nit del Turisme i Comerç de Vilanova i la Geltrú

Dijous passat es va celebrar al restaurant la Cucanya de Vilanova i la Geltrú la sisena Nit del Turisme i del Comerç que organitza l’Ajuntament de Vilanova, amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria de Vilanova, que enguany compleix 40 anys d’existència, Viu Comerç, Menja’t Vilanova i l’Estació Nàutica i el suport incondicional de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

Els finalistes del premi Trajectòria eren el Club Nàutic Vilanova, i el restaurant Marina Can Coll i el premi va anar a mans de Teixits La Rosa. Concretament l’Ajuntament de Vilanova va destacar el Club Nàutic Vilanova per ser una de les institucions més conegudes de Vilanova i la Geltrú i ha mantingut viu l’idil·li entre el mar i la ciutat al
llarg de 60 anys. Sempre de cara al mar i pel mar. Isidre Melendres, president del Club Nàutic Vilanova, va rebre el diploma de mans de l’alcaldessa de la ciutat Neus Lloveras.

Els finalistes del premi Innovació van estar el restaurant Groc, i Red Bar, mentre que el premi se l’endugué l’HLClub. Els finalistes al premi Comunicació eren l’Aparhotel Atenea, i Equipa Nova, amb el premi per al restaurant el Dinou Can Cabanyes. Finalment els finalistes al premi Promoció de Ciutat foren l’Es l’Ou Fut i el restaurant Marejol, mentre que el premi va anar a parar a Arc Gestió Cultural.

Com també és habitual es va voler fer un seguit de mencions especials a persones o establiments que per la seva història o trajectòria han estat claus pel desenvolupament del turisme o el comerç a la ciutat. Enguany van ser pel flequer vilanoví, premiat internacionalment, Jordi Morera de l’Espiga d’Or. També van rebre una menció especial dos establiments emblemàtics de la capital del Garraf com són l’Hotel César i l’Hotel i Restaurant Ceferino. Finalment, la darrera menció va anar a parar al Gremi d’Hostaleria pel seu 40è aniversari.

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies