no a la violencia (2)

El Club Nàutic Vilanova diu no a la Violència

El Club Nàutic Vilanova, manifesta la seva repulsa a qualsevol acte de violència i per tant dóna el seu suport a la ATURADA DE PAÍS que es convoca amb motiu dels greus fets que es produïren el diumenge dia 1 d’octubre. Fets violents que van afectar la integritat física i la dignitat de les persones. Des del Club demanem i desitgem que no es tornin a produir mai més.

És per això que el Club ha decidit sumar-se a l’Aturada General d’avui dimarts 3 d’octubre recolzada per l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), sempre garantint els serveis mínims a les instal·lacions durant tota la jornada.

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies