IMG-20171002-WA0012

La regata nocturna de dissabte clou el Trofeu Comodor

El Trofeu Comodor va completar dissabte al vespre la darrera regata d’aquesta competició social. Anteriorment els dies 16 i 17 de setembre s’havien disputat les dues primeres etapes. Finalment dissabte amb un temps tapat a tres quarts de set de la tarda es va donar sortida a les tres categories que participaven en aquesta darrera regata. La jornada es va desenvolupar amb temps i vent variable. En el moment de la sortida plovia lleugerament, però al cap de poc temps va parar i a les darreres hores de la prova el cel es va obrir, permeten que passés la llum de la lluna. El temps també va ser variable, de dos a sis nusos, amb una ràfega de vuit. Tot plegat per completar un circuit fins a la tèrmica, passant per la piscifactòria i tornada al Club Nàutic Vilanova.

Com estava anunciat, la prova va cloure amb un sopar al saló social del club, al final del mateix es va procedir a realitzar el lliurament de premis. A la categoria ORC 1, es va imposar l’embarcació Estupendu III, de Miquel Barceló, seguit de El Travieso, d’Angel Blázquez i Aigam de Jordi Fontanals. A la categoria ORC 2, es va imposar Jabato de Sergi Llambrich, seguit de Tamata Primero de Manuel Collado i de Dosperu II de Jordi Coromines. I per últim, Aui de Xavier Bosch es va imposar a la categoria Promoció, seguit d’Albanna d’Albert Vallés i Ballfer de Jaume Ballbé.

IMG-20171002-WA0011

IMG-20171002-WA0010

IMG-20171002-WA0009

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies