Sortidaweb

Ja falta molt poc pel gran Trofeu Columbretes

Arriba la tardor i com cada any, i ja van 38 edicions, el Club Nàutic Vilanova es posa de gala per organitzar pels dies 7 i 8 d’octubre el Trofeu Columbretes per a Creuers. Es tracta d’una competició oberta, puntuable pel Campionat de Catalunya per les categories A-Dos, Solitaris i Tripulació. També, com és tradicional, el recorregut es realitzarà entre Vilanova i la plataforma Casablanca, un recorregut de 70 milles. Els mateixos dies també s’ha organitzat una regata per la classe Esportiu, amb un recorregut de 28 milles, que no és puntuable.

Es tracta d’una prova que pel seu caràcter obert converteix al Club Nàutic Vilanova d’amfitrió de moltes embarcacions d’arreu del litoral català que participen en aquesta ja tradicional regata del calendari de la Federació Catalana de Vela.

En aquests enllaços podeu consultar l’Anunci de Regata i descarregar-vos el Full d’Inscripció

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

  • Bon inici de temporada del Grup 1 d’Optimist al Memorial Enric Estruch @vela_cat @portscatalunya 
@cnarenys #velalleugera
#velaligera #escolavela #sailingscholl #ecoledevoile
  • Sortida de la primera regata del Trofeu Daniel Chico del CNV #vela #creuers #sailing #yacthing #voile #bateau  #cruceros #veleros @portscatalunya @vela_cat
  • Nous cursos trimestrals d'octubre a desembre, per a públic juvenil i infantil @vela_cat @portscatalunya #vela #velalleugera #velaligera #voile #escolavela #sailingscholl #sailing #ecoledevoile #j80
  • El XXXVIII Trofeu Columbretes del Club Nàutic Vilanova jja està en marxa. #creuers #cruceros #sailing #tyacht #voile #regata @oficial_rfev @fvcv_velacv @portscatalunya

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies