IMG-20170913-WA0001

Les fèmines de 420 del CNV s’imposen a la Setmana Catalana de Vela al Masnou

La flota del Club Nàutic Vilanova de Vela Lleugera en la classe 420 va participar durant els dies 9, 10 i 11 de setembre a la 30 edició de la Setmana Catalana de Vela organitzada pel Club Nàutic Masnou. En aquesta prova reconeguda com a Gran Premi Generalitat de Catalunya, la parella Lluc Reverte/Joan Vila, que van quedar segons de la categoria sub 17 i Gabriela Torres/Irene Huerto, que en la general de fèmines. La resta de l’equip ha estat format per Guillem Calvet/Aleix Calvet, Loick Carrere/Jordi Carbonell i Santi Fortuny/Hannes Freymuth.

Ben aviat començaran els entrenaments regulars de la flota. Aquest any amb noves incorporacions. La base del club és la flota de vela lleugera. És una excel·lent manera de promocinar la pràctica esportiva de la vela i la iniciació a la cultura nàutica. El club és el principal interessat en fomentar la pràctica de la vela perquè es vagi nodrint de nous socis i nous adeptes a la nàutica. Però això, ho hem de fer entre tots i totes.

IMG-20170913-WA0002 IMG-20170913-WA0000

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

  • Impressionant Gala de la Nàutica i l'Esport del @cnvilanova @ladaurada @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @vela_cat @esportcat @portscatalunya @nauticavilanova @esportsvilanova #vilanovailageltru #vng #igers #igersvng
  • #port de #vilanovailageltru @portscatalunya @vilanovaturisme @ajuntamentdevilanovailageltru #vng #vngportalmediterrani #voile #yatch #yacthing #sailing #harbour #waterfront #hafen
  • Lliga Social de #patícatalà del Club de Mar #velalleugera #voile #sailing @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @esportsvilanova
  • Bon inici de temporada del Grup 1 d’Optimist al Memorial Enric Estruch @vela_cat @portscatalunya 
@cnarenys #velalleugera
#velaligera #escolavela #sailingscholl #ecoledevoile

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies