IMG-20170911-WA0009

Una representació del CNV participa a l’ofrena floral de l’Onze de Setembre

Com és tradicional, una representació del Club Nàutic Vilanova, encapçalada pel president de l’entitat, Isidre Melendres, va participar dilluns Onze de Setembre, a l’acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Com cada any l’acte consta d’una ofrena floral al monument dedicat al president Francesc Macià i amb la participació de diverses entitats de la ciutat, a part de diferents parlaments.

El CNVva realitzar l’ofrena floral. La representació de l’entitat va comptar amb un grup de socis i sòcies de l’entitat amb Isidre Melendres, al capdavant. Es tracte d’un homenatge a Francesc Macià, fill predilecte de la ciutat i primer president de la Generalitat de Catalunya republicana. D’aquesta manera, Vilanova i la Geltrú, aprofita per homenatjar a un seus fills més il·lustres a la vegada de celebrar la Diada Nacional de Catalunya.

IMG-20170911-WA0010

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

  • Impressionant Gala de la Nàutica i l'Esport del @cnvilanova @ladaurada @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @vela_cat @esportcat @portscatalunya @nauticavilanova @esportsvilanova #vilanovailageltru #vng #igers #igersvng
  • #port de #vilanovailageltru @portscatalunya @vilanovaturisme @ajuntamentdevilanovailageltru #vng #vngportalmediterrani #voile #yatch #yacthing #sailing #harbour #waterfront #hafen
  • Lliga Social de #patícatalà del Club de Mar #velalleugera #voile #sailing @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @esportsvilanova
  • Bon inici de temporada del Grup 1 d’Optimist al Memorial Enric Estruch @vela_cat @portscatalunya 
@cnarenys #velalleugera
#velaligera #escolavela #sailingscholl #ecoledevoile

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies