IMG-20170830-WA0013

Nirvana III, primer classificat a la categoria Tripulació de la regata Mare Nostrum de 500 milles

El creuer Nirvana III, del Club Nàutic Vilanova, ha quedat primera classificada de la categoria Tripulació de la XXVIII Regata Mare Nostrum de 500 milles que ha organitzat el CN Garraf, del 25 d’agost al l’1 de setembre. L’embarcació vilanovina ha registrat 115 hores 59 minuts i 27 segons en realitzar el recorregut. Temps que li ha servit per classificar-se en quarta posició a la classificació general.

L’Hydra, d’Oscar Chaves (CN El Balís) i l’Albert Roig (CV Mataró), s’han proclamat guanyador absolut de la XXVIII Mare Nostrum amb un temps de 89h 36′ 18″. En segona posició va arribar el Cafés Granell, d’Agustí Granell i Quico Moret (RCN Valencia) que s’han acabat adjudicant la Copa d’Espanya d’ADOS després de participar en les 200 milles ADOS, la Petrolera i la Joan Guiu ademés de la Mare Nostrum. Completant el podi el Grop III de Diego de la Eras i Oriol Hortonela (Veles i Velers).

La edició 2017 de la Mare Nostrum, una de les regates més dures del Mediterrani organitzada pel Club Nàutic Garraf, ha estat marcada per les complicades condicions del vent, fet que va dificultar la navegació obligant a retirar-se a gran part de la flota. La sortida es va donar el dia 25 des del Garraf i va estar marcada pel poc vent, circumstàncies que es van mantenir durant la primera part de la regata, capgirant-se totalment a la segona part de la competició durant la qual es va aixecar el vent provocant una mar molt incòmode amb forts grops.

Cal felicitar la tripulació del Nirvana III no només per haver completat el recorregut sinó per haver obtingut un registre tant meritori en aquesta regata d’alçada tan dura. La tripulació està formada per Francesc Botet, José Luís Ferrer, Santi García-Gascón i José Martín, patró de l’embarcació.

IMG-20170901-WA0005

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

  • Impressionant Gala de la Nàutica i l'Esport del @cnvilanova @ladaurada @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @vela_cat @esportcat @portscatalunya @nauticavilanova @esportsvilanova #vilanovailageltru #vng #igers #igersvng
  • #port de #vilanovailageltru @portscatalunya @vilanovaturisme @ajuntamentdevilanovailageltru #vng #vngportalmediterrani #voile #yatch #yacthing #sailing #harbour #waterfront #hafen
  • Lliga Social de #patícatalà del Club de Mar #velalleugera #voile #sailing @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @esportsvilanova
  • Bon inici de temporada del Grup 1 d’Optimist al Memorial Enric Estruch @vela_cat @portscatalunya 
@cnarenys #velalleugera
#velaligera #escolavela #sailingscholl #ecoledevoile

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies