IMG-20170722-WA0002

Si hi estàs interessat/da en participar a les sessions de ioga del CNV fes-ho saber a l’Oficina Esportiva

La professora Victoria, Niven, amb més de 20 anys d’experiència, va realitzar dissabte passat, una primera sessió gratuïta de ioga, inspirada en metodologia Iyengar. Aquesta activitat estava dirigida a tots els socis i sòcies, abonats i abonades del Club Nàutic Vilanova. Es tractava d’una primera jornada de demostració oberta a tota mena de públic, a totes les edats i per persones iniciades o no. El Club Nàutic Vilanova està estudiant la possibilitat de progamar de manera regular aquestes sessions de ioga dirigides. Seria molt interessant que els interessats/des a assistir-hi ho fessin saber a l’oficinaespotiva@cnvilanova.cat per poder organitzar millor les sessions.

Aquesta mena de sessions només cal assistir amb roba còmode. És recomenable haver esmorzat de manera molt lleugera una mica abans de la sessió. Les persones que pateixen algun dolor crònic o han patit alguna intervenció quirúrgica també poden assistir en aquestes. De la mateixa manera també ho poden fer les dones embarassades.

Cal recordar que la pràctica del ioga millora la postura corporal, disminueixen els dolors i l’estrés. A més, augmenta la capacitat de concentració, la flexibilitat i la força. En només un mes es poden arribar a notar les millores: més força, més flexibilitat, la desaparició de dolors i la ment estarà més tranquil·la i lúcida.

 

 

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

  • Instagram Image
  • Aquesta setmana hem començat el Campus Nàutic de l'Escola de Vela a #vilanova.
  • Més imatges de la sortida de submarinisme de diumenge. Autor: David Marfil.
  • Imatge de la sortida de diumenge de la secció de submarinisme. Autor: David Marfil.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies