P1060884

Sortida a la Barra 14 de la Secció de Submarinisme del CNV, aquest diumenge

La Secció de Submarinisme del Club Nàutic Vilanova realitzarà diumenge 16 de juliol una sortida social. El punt de trobada és l’Estació de França, a les nou del matí, que ja torna a estar operativa després de la inauguració de dissabte passat. El lloc d’immersió serà la Barra 14, les restes d’una platja fossilitzada a dos milles nàutiques davant de la platja vilanovina, a 14 metres de fondària.

Precisament aquest va ser l’escenari de la prova de la Lliga Catalana de Fotografia Subaquàtica que la Secció de Submarinisme del Club Nàutic Vilanova va acollir el fa dos caps de setmana. Era el I Open Fotosub organitzat pel Club Nàutic Vilanova que va tenir la participació de bussejadors d’arreu de Catalunya que van fotografies tan espectaculars com la que acompanya aquest escrit, cedida per Ramon Pujol. La televisió local, Canal Blau va fer una bona cobertura que podeu veure seguint aquest enllaç:

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

  • Impressionant Gala de la Nàutica i l'Esport del @cnvilanova @ladaurada @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @vela_cat @esportcat @portscatalunya @nauticavilanova @esportsvilanova #vilanovailageltru #vng #igers #igersvng
  • #port de #vilanovailageltru @portscatalunya @vilanovaturisme @ajuntamentdevilanovailageltru #vng #vngportalmediterrani #voile #yatch #yacthing #sailing #harbour #waterfront #hafen
  • Lliga Social de #patícatalà del Club de Mar #velalleugera #voile #sailing @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @esportsvilanova
  • Bon inici de temporada del Grup 1 d’Optimist al Memorial Enric Estruch @vela_cat @portscatalunya 
@cnarenys #velalleugera
#velaligera #escolavela #sailingscholl #ecoledevoile

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies