IMG-20170709-WA0002

L’equip de G2 del CNV puja al podi del Campionat de Catalunya

L’equip G2 del Club Nàutic Vilanova va pujar al podi del Campionat de Catalunya per Equips, com a tercer classificat. L’equip format pels regatistes: Blanca, Martí, David, Tomás i Ferran va competir aquest cap de setmana a Vilassar de Mar en la darrera jornada d’aquest campionat. El CN Vilanova després de la primera jornada i completat tot el round robin, va guanyar 4/5 enfrontaments, classificant-se per la fase final com a primer. El diumenge es van celebrar les semifinals que l’equip va perdre contra CN Cambrils. Seguidament, es va celebrar la petita final per una plaça al podi, on l’equip es va imposar al CN Vilassar. Felicitar l’equip per la feina feta, on va lluitar cada prova, es va sobreposar a les adversitats i va fer un campionat impresionant. Felicitar també al CN Cambrils i CV Palamós pels seu 1er i 2on lloc respectivament.

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

  • Impressionant Gala de la Nàutica i l'Esport del @cnvilanova @ladaurada @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @vela_cat @esportcat @portscatalunya @nauticavilanova @esportsvilanova #vilanovailageltru #vng #igers #igersvng
  • #port de #vilanovailageltru @portscatalunya @vilanovaturisme @ajuntamentdevilanovailageltru #vng #vngportalmediterrani #voile #yatch #yacthing #sailing #harbour #waterfront #hafen
  • Lliga Social de #patícatalà del Club de Mar #velalleugera #voile #sailing @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @esportsvilanova
  • Bon inici de temporada del Grup 1 d’Optimist al Memorial Enric Estruch @vela_cat @portscatalunya 
@cnarenys #velalleugera
#velaligera #escolavela #sailingscholl #ecoledevoile

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies