2salida3bx

Meritoris segon i cinquè lloc de El Papam i Nirvana III a la Sitges-Ciutadella

Dels 18 vaixells que van sortir de Sitges aquest divendres per participar en la sisena edició de la regata Sitges-Ciutadella, solament van poder entrar dins del límit de temps de regata sis velers: Don’t Ask (ORC-RI) El Papam (ORC-RI), Barakah (ORC) Chica Txeca (RI), Carat (ORC-RI) i el Nirvana III (ORC- RI). Don’t Ask es va imposar en aquesta regata d’altura. El podi en la classificació general en la categoria ORC ha estat completat pel veler Dufour 45 El Papam d’Emilio Cordoba, del Club Nàutic Vilanova, que entrava a la línia d’arribada de Ciutadella després de navegar durant 26 hores, 02 minuts, 24 segons, quedant segon en la general. Tercer va ser el navegant solitari Daniel Martín del Barakah, un Figaro 2 que el regatista va invertir un temps de navegació real de 28 hores, 08 minuts, 52 segons. Destacar el quart lloc en la general que va anar pel Swan 45 Carat d’Amador Magraner i el cinquè pel Hanse 470 Nirvana III, de José Martín, també regatista del Club Nàutic Vilanova.

Aquesta edició de la Sitges-Ciutadella s’ha caracteritzat per la difícil navegació, en haver d’afrontar els participants una bombolla d’aire càlid que s’expandia enfront de la costa mediterrània de la península, que feia gairebé impossible la navegació, per la falta estable de vent. La cerca d’una lleugera tramuntana que bufava fora del socaire del litoral català, va ser l’obsessió dels regatistes, que van buscar el vent de forma metòdica i desesperada, i que va posar aprova l’estratègia, i la perícia dels navegants.

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

  • Instagram Image
  • Aquesta setmana hem començat el Campus Nàutic de l'Escola de Vela a #vilanova.
  • Més imatges de la sortida de submarinisme de diumenge. Autor: David Marfil.
  • Imatge de la sortida de diumenge de la secció de submarinisme. Autor: David Marfil.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies