Obres en marxa

REMODEL·LACIÓ DE L’EDIFICI DE L’ESTACIÓ DE FRANÇA I VESTUARIS

El projecte planteja un canvi de distribució interior i una reparació de les façanes existents, amb un canvi de la ubicació de les finestres per adaptar-se a la nova distribució. S’enderrocarà la coberta del porxo existent per fer-ne una de nova, conservant els pilars actuals. Exteriorment, es modificarà la vorera perimetral de l’edifici per fer-la accessible. No hi ha ni augment de superfície ni augment de volum.

Funcionalment l’edifici es composarà de dos vestidors accessibles, dos magatzems i un vestíbul d’accés amb entrada doble, una des de cada façana longitudinal. El porxo exterior, estarà semi-tancat amb uns tancaments corredissos d’alumini i vidre, per arraserar l’espai del vent. Durant la durada de les obres, s’instal·laran uns mòduls prefabricats  per cobrir les necessitats dels socis. Un cop acabades les obres aquests mòduls es retiraran.

web render estació de frança

obres estació web 2

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies