president web

Bosch, Córdoba i Llambrich guanyen les respectives categories de creuers del Trofeu President

Dissabte es va disputar la tercera i darrera prova del Trofeu President que ha organitzat el Club Nàutic Vilanova en les categories ORC 1, ORC 2 i Promoció. En aquesta darrera categoria, a la prova de dissabte es va imposar Xavier Bosch, de l’embarcació Auri, seguit de Albert Vallés, d’Albanna i Jaume Ballbé, amb Ballfer. Però a la classificació general del trofeu, completades les tres proves, el primer classificat va ser Xavier Bosch, seguit de Jaume Ballbé i Albert Vallés.

A la categoria ORC1, el guanyador de dissabte va ser Emilio Córdoba, de Meigas Fora III, seguit de Angel Blazquez, de El Travieso i Luis Guerrero García de Snooker Uno. Emilio Córdoba també va ser el guanyador de la general d’aquesta categoria, seguit d’Ángel Blázquez i Jordi Fontanals.

A la categoria ORC2, el guanyador de dissabte va ser Sergi Llambrich, patró de l’embarcació Jabato, seguit de Werner Dürsteler, de Neo, i Francesc Llambrich de L’iLLA, aquests tres creueristes també van quedar per aquest ordre a la classificació general.

L’activitat de la Secció de Creuers continuarà els propers dies 29 i 30 d’abril, i 1, 6 i 7 de maig amb el Torneig Interclubs, puntuable per la Copa Catalana i d’Espanya de Creuers.

Classificacions de la jornada de dissabte: ORC1, ORC2 i Promoció

Classificacions generals del torneig: ORC1, ORC2 i Promoció

 

IMG_9393 webIMG_9395 web

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

  • Impressionant Gala de la Nàutica i l'Esport del @cnvilanova @ladaurada @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @vela_cat @esportcat @portscatalunya @nauticavilanova @esportsvilanova #vilanovailageltru #vng #igers #igersvng
  • #port de #vilanovailageltru @portscatalunya @vilanovaturisme @ajuntamentdevilanovailageltru #vng #vngportalmediterrani #voile #yatch #yacthing #sailing #harbour #waterfront #hafen
  • Lliga Social de #patícatalà del Club de Mar #velalleugera #voile #sailing @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @esportsvilanova
  • Bon inici de temporada del Grup 1 d’Optimist al Memorial Enric Estruch @vela_cat @portscatalunya 
@cnarenys #velalleugera
#velaligera #escolavela #sailingscholl #ecoledevoile

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies